Copertine

Copertina rosieCopertinele sunt solutii foarte eficiente de umbrire, ce pot fi adaptate cu usurinta la aproape orice balcon sau terasa (inclusiv la cele inguste sau cu pozitii dificile). In functie de cerinte sau de particularitatile locatiei, copertinele pot fi montate pe orizontala sau pe verticala.

Copertinele au o istorie lunga, fiind accesorii deosebit de populare in zonele insorite. Confectionate initial sub diferite forme primare, din materiale furnizate direct de natura si ulterior din panza, copertinele au evoluat foarte mult, ajungand ca astazi sa fie realizate din materiale durabile, ce asigura un maxim de protectie. Firma noastra produce, comercializeaza si monteaza copertine realizate cu panza acrilica 100%, cu garantie de 10 ani!

Copertine verticale

In zonele cu vant puternic se prefera montarea unei copertine verticale cu ancorare in podea sau de balustrada balconului, ancorare care sa ii confere copertinei o stabilitate crescuta si un sprijin impotriva vantului.

Copertinele cu brate retractabile

Copertinele cu brate retractabile creaza spatiu atunci cand aveti nevoie, asigurand in acelasi timp confortul dar si utilizarea spatiului in mod eficient.

Copertine electrice

Copertinele electrice aduc un plus de confort prin inchiderea/deschiderea automata, asigurata de motorul electric ascuns in bara de roluire si actionat cu ajutorul unei telecomenzi.

Atentie: Pentru a proteja copertinele de daunele provocate de vanturile extreme, se recomanda instalarea unui senzor de vant care sa comande retragerea copertinei in cazul in care vantul se inteteste.